Garázskapu

 

Fehér Billenő kapu 4 féle standard mérettel  bruttó 89 900 Ft

  • 2375*2000 mm (Kültok méret: 2470*2090mm)
  • 2375*2125 mm (Kültok méret: 2480*2195mm)
  • 2500*2000 mm (Kültok méret: 2605*2070mm)
  •   2500*2125 mm (Kültok méret: 2570*2180mm)

 

Ezt a fajta szigeteletlen nyílászárót különösen azoknak ajánljuk, akik esztétikus, jól működő de megfizethető garázskaput szeretnének vásárolni.

A billenő garázskapu egyszerűségének és tartósságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb garázskapufajta.

billenogarazskapu1 Billenő garázskapu

A kapu vázszerkezete, sínelvezetése horganyzott acélból készül.

A billenő lap 0,5mm-es bordázott lemezborítású, szintén tüzihorganyzott, alapból porszórt, szinterezett felületű, ezzel biztosítva a kétszeres korrózióvédelmet.

A bizonyos esetekben felmerülő esztétikai igények kiszolgálására, rendelhető faerezett fóliás felületi borítással is.

billenogarazskapu2 Billenő garázskapu

A billenőkapu bordázata alapesetben függőleges, de rendelhető vízszintes, halszálkás, kazettás felülettel is.

 

“A komfortos, elegáns és magas presztízsű garázskapu!”

Előnyei

A függőleges irányban nyíló, nyitott állapotban a mennyezet alatt vízszintesen elhelyezkedő garázskapunak ideális a helykihasználása,  működése során nem vesz el a hasznos térből sem a garázsban, sem a garázson kívül. A garázskapu zárt állapotában a belső falsíkon helyezkedik el, így akár ívelt nyílások mögé is beépíthető. Ideális megoldást jelenthet a meglévő garázsajtó cseréjénél is!

Mindemellett igazán elegáns, magas presztízsű megoldás, különösen motorizált kivitelben!

 

Biztonság

Biztonságtechnikai szempontból mind a balesetvédelemre, mind a behatolás elleni védelemre kötelességünk gondolni!

Termékeink kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk az ujjbecsípődés elleni védelemre, se a panelek illesztéseinél, se a vezetősínnél, nem hagytunk 4mm-nél nagyobb helyet az illesztéseknél, kizárva így annak a lehetőségét, hogy akár egy kisgyermek ujja beférjen mozgó alkatrészeink közé. Biztonságosan elvezetett görgők nem teszik lehetővé, hogy bármilyen esetben is kisiklás miatt a kapulap elszabaduljon a vezetősínből. Rugótörés elleni védelemről húzórugós-technológiával gyártott termékeinknél a dupla rugó, míg torziósrugó-technológiával gyártott kapuinknál a rugótörés elleni védelem nyújt biztonságot rugótörés esetén, hogy az ilyenkor a kapu saját súlyától ne zuhanhasson le. A bowden szakadását minimum kétszeres túlméretezéssel akadályozzuk meg. Motoros mozgatás esetén, olyannyomaték védelemmel ellátott motorokat használunk, ami biztosítja, hogy a kapu csukásakor véletlenül alákerülő tárgyakra záródáskor, megáll és visszanyit, ez a nyomaték olyan mértékű, hogy akár egy kisgyermeknél se okoz sérülést. A biztonság tovább fokozható infra érzékelő beépítésével, ez esetben, a motor nem indul el, ha az érzékelő útjában bármilyen akadály van.

Külső behatolás elleni védelem, legfontosabb eleme a feltolás gátlás, amiről kézi működtetésű kapuknál a zárszerkezet reteszei, míg motoros, automata kapuknál, a motor sínbe épített retesz gondoskodik, ami feltolási kísérlet esetén beakad a perforációba, és nem engedi feltolni a kapulapot. A garázskapuk elemei a csatlakozási pontoknál megbonthatatlanok.

 

 

Redőnytokos garázskapu

Redőnytokos garázskapu

redony garazskapu 02 Redőnytokos garázskapu

A redőny garázskapu olyan innovatív megoldás, amely helytakarékosságával, időtállóságával, esztétikumával egyre nagyobb teret nyer a garázskapuk piacán.

Szerkezeti felépítéséből adódóan, miszerint a palást a fölötte elhelyezkedő tokba tekeredik fel, se a belső-, se a külsőtérből nem vesz el helyet, valamint az oldalfalakon a helyigénye is minimális, mindössze a lefutó szélessége. Szinte bármely garázs nyalászárójaként használható. Építhető

Mind a ház, mind a lefutó, a palást alumíniumból készül, így a legidőállóbb megoldást nyújthatja. A palást poliuretánhabbal töltött lécei gondoskodnak a hőszigetelésről, a lefutókban és a zárólécben elhelyezett gumitömítés a légzárásról.

A szerkezet lehet kézi, kurblis működtetésű, ez esetben mechanikus zárszerkezettel fokozható a külsőbehatolás elleni védelem.

Automatizálása a tengelybe épített „csőmotorral” megoldható, ami falikapcsolóval, vagy beépített jeladó segítségével távnyitóval működtethető, áramszünet esetén természetesen kurblival nyitható. A külső erőszakos behatolástól a szerkezetbe integrált feltolás gátló véd meg.

A nyomatékérzékelővel ellátott motor megakadályozza az esetlegesen a működő garázskapu alá kerülő tárgyak, személyek sérülését, a biztonság tovább fokozható a nyílás két szélén elhelyezett infrapárral.

A lamellákba „ablak” elhelyezésével biztosíthatjuk a garázs bevilágítását.

Fehéren kívül rendelhető faerezett, illetve színes kivitelben is, szinterezett szín azonos, vagy fóliázott lefutóval, házzal.

 

redony garazskapu 01 Redőnytokos garázskapu

akcio
árajánlatkérő-01

ELÉRHETŐSÉGEINK


Szolnok

Boldog Sándor István krt. 20,

Telefon:

Mobil: 20/ 588-81-00

Email:

parkettaszolnok@gmail.com