Külső tokos műanyag redőny

Redõny típusok közül szinte a legkeresettebb. A tok lindab lemezes és alumínium tokvéges,tengely csapácson gördül a kefés lefutó sín lehet mûanyag és alumínium. A redõny rejtett ütközõvel ellátott. Kombinálható függõlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . A redõny kézileg mûködtethetõ kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

 

műanyag redőny budapest zugló rákospalota újpest újbuda kombi redőny

Redőnytokba épített szúnyoghálóval (kombi)

 

A redõnytok választható vakolható változatban is. A redõny az ablak külsõ síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redõny dobozának külsõ széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redõnydoboz, és az alsó szerelõnyíláson át hozzáférhetõ a redõny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függõlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . A redõny kézileg mûködtethetõ kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

Külső tokos redőny, sima: 6 500 Ft/m2 bruttó áron

Külső tokos redőny, kombi kivitel ( rolós szúnyoghálóval egy tokban: 10 990 Ft/m2 bruttó áron

 

 Külsõtokos hõszigetelt alumínium redõny

 

Redõny típusok közül a legkorszerûbb. Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel a redõnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil,poliuretán habbal kitöltve, ami hõ- és hangszigetelõ.

A redõnylécek a biztonságosabb mûködés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva ( arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium.

A redõny rejtett ütközõvel ellátott. Kombinálható függõlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redõny kézileg mûködtethetõ kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

 

alumínium redőny budapest zugló rákospalota újpest újbuda kombi redőny

 

A redõnytok választható vakolható változatban is. A redõny az ablak külsõ síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redõny dobozának külsõ széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redõnydoboz, és az alsó szerelõnyíláson át hozzáférhetõ a redõny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függõlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . A redõny kézileg mûködtethetõ kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja

Külső tokos alumínium redőny, sima: 13.990 Ft/m2 bruttó áron

Külső tokos alumínium redőny, kombi kivitel ( rolós szúnyoghálóval egy tokban: 16.990 Ft/m2bruttó áron

 

 


 

Ráépítő tokos redőny

 

Elõnye a külsõtokos redõnyökkel szemben, a nyílászárókkal együtt építjük be. A nyílászáró és a redõnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetõvé, ennek köszönhetõen az ablakelem statikusan is megerõsítésre kerül.

A tok födémhez való rögzítése egy rögzítõ lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

 

ráépítő tokos redőny budapest zugló rákospalota újpest újbuda kombi redőny

 

A ráépíthetõ redõnyrendszerek típustól függõen külsõ és belsõ vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthetõ.

Ez a változat is kombinálható függõlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . Mûanyag és alumínium változatban is választható a lamella.

Ráépítő tokos redőny, műanyag lamellával: 16.900 Ft/m2 bruttó áron

Ráépítő tokos redőny, műanyag lamellával, KOMBI: 19.990 Ft/m2 bruttó áron

Ráépítő tokos redőny, ALU lamellával:  23.990 Ft/m2 bruttó áron

Ráépítő tokos redőny, ALU lamellával, KOMBI:  25.990 Ft/m2 bruttó áron

akcio
árajánlatkérő-01

ELÉRHETŐSÉGEINK


Szolnok

Boldog Sándor István krt. 20,

Telefon:

Mobil: 20/ 588-81-00

Email:

parkettaszolnok@gmail.com